Blog

De site lag er even uit.

11-05-2016 19:06

Vanmorgen toen ik de site van nieuwe nieuws item wou voorzien zag ik dat hij eruit lag.

Ik dacht bij mezelf wat is er dan aan de hand ik heb alleen maar muziek er nieuws over de artiesten die op de site staat. Ik moest de mensen van Webnode mailen en dat heb ik gedaan. De computer zag dat ik Spam op men site had staan maar door het onderzoeken van de medewerkers bleek dat niet zo te zijn. Je kan er boos om worden of je waardeer deze actie. Ik waardeer het wel want zo kunnen we laten zien dat je gecontroleerd wordt en dat de bezoekers van de site geen spam op hun computer kan krijgen.

Bedankt Webnode voor deze actie.

Lees meer

Nieuw uitzendschema bij Club DDD FM

01-05-2016 18:12

Er gaat wat veranderen bij Club DDD FM en wel een nieuwe uitzendschema die op 2 mei van start zal gaan.

De Cor's Disco en Soulshow zal op dezelfde tijd op zondag worden uitgezonden maar zal op zaterdag daarna tussen 12.00 tot 14.00 uur herhaald gaan worden als je de show nog niet hebt beluistert. Je kan natuurlijk altijd de show wel beluisteren omdat op maandag de show online wordt gezet op Spreaker en Mixcloud zodat je elke moment van de dag de show kan beluisteren alleen op Spreakers zal de show na 4 weken weer verwijdert worden maar dat is niet het geval bij Mixcloud.

Op Spreaker is het op http://www.spreaker.com/user/corshops en op Mixcloud is het op https://www.mixcloud.com/corshops/.

Het je nog ideeen coor de show of wil je een speciaal nummer aanvragen dan kan je altijd een bericht acht laten bij contact. Ik zal proberen zo snel mogelijk contact met jouw nemen.

Alvast bedankt

Lees meer

Week met een verrassing

10-03-2016 07:08

We zijn bezig om mijn radioshow meer bekendheid te geven in Nederland en omstreken en daarmee moeten heel veel tijd in stoppen. Zoals contacten leggen met vele artiesten die mik draai in mijn show. Disco, soul en funk artiesten die wat kunnen betekenen voor mij. Zo ben ik in contact gekomen met de dames van The Ritchie Family. Aan de dames gevraagd een aankondiging voor mij te maken en die heb ik een maandag binnen gekregen. Deze kan je komende zondag horen in mijn show. Niet alleen de artiesten krijgen van mij de aandacht want ook de mixers uit die tijd zoek ik contact mee. En zo kreeg ik afgelopen week een aankondiging binnen van John Luongo. Hij mixte in de jaren 70 en 80 voor vele artiesten in de wereld. Wat een tijd moet je erin gooien maar als je weer van een artiest iets binnen krijgt ben je toch trots dat je contact hebt gezocht.

Lees meer

Flink aan het werk

22-02-2016 09:19

Deze week hebben we een hele drukke week gehad om het radioprogramma De Cors Disco en Soulshow te promoten. Daarvoor hebben we druk werk gemaakt om zoveel mogelijk sites aan te maken die gratis zijn om zo meer bekendheid te krijgen in Nederland en omstreken. Dat is best veel werk en ik moet zeggen dat ik het nog leuk vind ook om er werk van te maken. Ook was het druk qua nieuws om te plaatsen op de sites want er is de afgelopen week nogal veel gebeurd.

Het overlijden van Willie Holland van the Persuaders, het overlijden van Denise Katrina Matthews, of te wel Vanity, Nieuws over de nieuwe album van Maxwell die deze zomer gaat uitkomen, Dat we een video hebben van Michael jackson Joy Joy Joy, Lionel Richie naar Pinkpop, Geen cent voor Sly Stone, de nieuwe album van Brian McKnight, Rick Asley en Robin S bij de Toppers en Jermaine Jackson die uithaald naar Trump. Contacten gezocht met een aantal artiesten uit de jaren 70 en 80 en met de dochter van Augie Jackson die een track gestuurd heeft van haar vader. En dat allemaal tussen de dagelijkse werk door.

Lees meer

Eerste blog

20-02-2016 17:18

Onze nieuwe blog is vandaag van start gegaan. Houdt focus hierop en wij zullen proberen je geïnformeerd te houden. Je kunt nieuwe berichten plaatsen op deze blog via de RSS feed.

Lees meer