NARADA MICHAEL WALDEN zaterdag 5 november in North Sea Jazz Club, Amsterdam

29-02-2016 16:57

za 5 november 2016

DISCO / FUSION / SOUL

Narada Michael Walden - Evolution

Tickets
DINERCONCERT
21.00 uur
 

Noem een legendarische artiest en de kans is groot dat Narada Michael Walden er mee heeft samengewerkt of mee heeft opgetreden. De Grammy en Emmy Award winnende Amerikaanse drummer, zanger en producer is verantwoordelijk voor Whitney Houston's 'I Wanna Dance With Somebody', Aretha Franklin's 'Freeway of Love' en heeft talloze andere pop- en soulsongs geschreven voor uiteenlopende wereldsterren als Barbra Streisand, Elton John, Mariah Carey, Sting, Santana, Stevie Wonder, Tom Jones en the list goes on.

In 2012 liet Narada Michael Walden zich van zijn blueskant zien toen hij met B.B. King, Buddy Guy, Trombone Shorty, Mick Jagger, Booker T. Jones in het witte huis een optreden gaf tijdens President Obama's Red, White & Blues concert. En dat is nog niet alles. Als drummer heeft hij getoerd met Jeff Beck, Tommy Bolin en Weather Report en scoorde hij discohits als 'I Shoulda Loved Ya', 'Tonight I'm Alright' en 'Gimme Gimme Gimme' met Patti Austin. Daarnaast schreef hij muziek voor films als The Bodyguard en Free Willy en produceerde hij Gladys Knight's 'License To Kill' voor de gelijknamige James Bond film.

In de club zingt hij muziek van zijn nieuwste album Evolution. Een album met dansbare songs vol teksten over zijn leven als gelukkige vader van twee kinderen.

Staanplaats:                                                € 25,00
Zitplaats:                                                     € 29,00
Dinerplaats:                                                € 29,00
(Diner v.a. 19:00, dinerplaats is excl. driegangendiner à €37,50)   

Deuren open / diner:                                  19:00
Aanvang concert:                                        21:00