Bobbi Kristina kreeg twee miskramen

28-04-2016 15:25

Nick Gordon onthulde al eerder dat hij 'Bobbi Kristina probeerde te redden'. Nu vertelt de voormalige verloofde van de overleden dochter van Whitney Houston dat ze voor haar dood twee keer een miskraam heeft gekregen.
Volgens Nick hadden de twee het vaker over het starten van een gezin en keken ze daar erg naar uit. "Ze hadden enkele miskramen. We hadden graag een kind gehad, maar het lag niet per se in de planning ofzo. Ze was gewoon een breekbaar, jong persoon die het niet aankon. We wilden gewoon samen settelen, trouwen en kinderen krijgen", zegt hij tegen Daily Mail.
Hij heeft dan ook spijt dat ze niet getrouwd zijn geweest. "Het is één keer bijna gebeurd. We gingen naar het gemeentehuis, maar er stond een lange wachtrij en we hadden nog een familiereünie in Florida. Had ik maar dertig minuten gewacht en het gewoon gedaan. Ze wilde iedereen vertellen dat ze ging trouwen."
Nick trof Bobbi Kristina op 31 januari 2015 bewusteloos in bad aan en kwam meteen in actie om haar te reanimeren. "Het was zo traumatiserend. Er kwam water uit haar mond, dus ik dacht dat het allemaal goed zou komen."
Dat was helaas niet het geval: ze bleek hersendood en overleed op 26 juli in een hospice. Lange tijd zag Krissy's familie Nick als de boosdoener en de politie startte zelfs een onderzoek naar hem. Die kwestie liep uiteindelijk met een sisser af.