Chaka Khan, Tom Chaplin (Keane) en Natasha Bedingfield op Night Of The Proms

19-06-2016 10:46

De organisatie van Night Of The Proms heeft de eerste drie namen bekend gemaakt die op de aankomende editie zullen optreden. Chaka Khan, Tom Chaplin van de Britse band Keane en Natasha Bedingfield zijn de eerste drie namen die er dit jaar zullen optreden.

Chaka Khan begon in de jaren '70 als frontvrouw van de funkband Rufus, Khan wordt vaak de "Queen of Funk" genoemd. De zangeres mocht in haar lange carrière al tien keer een Grammy Award in ontvangst nemen, geschat wordt dat ze wereldwijd al zo'n 200 miljoen albums heeft verkocht.

Natasha Bedingfield scoorde vorig decennium hits met 'Unwritten', 'These Words' en 'Soulmate'. Tom Smith scoorde met Keane hits als 'Somewhere Only We Know', 'Everybody's Changing' en 'Is It Any Wonder'.

De drie artiesten zullen zowel op de Belgische als de Nederlandse editie van Night of The Proms optreden. De Nederlandse editie zal op 19 november plaatsvinden in Ahoy Rotterdam. De voorverkoop daarvoor is van start gegaan via Ticketmaster. De Belgische editie vindt plaats op zaterdag 5, donderdag 10 en vrijdag 11 november in het Sportpaleis in Antwerpen en op zaterdag 12 november in de Ethias Arena in Hasselt.