'Documenten onthullen pervers leven Wacko Jacko'

22-06-2016 07:08

Volgens een privédetective, die de stukken heeft gelezen, zou de King of Pop zelfs seksueel getinte foto's van zijn neefjes, die de band 3T vormden, gebruiken om met name jongens te verleiden.

Afschuwelijke naaktfoto's

De recherche vond het materiaal in een opslagruimte, die Jackson zou hebben gehuurd toen bekend werd dat de politie een onderzoek naar hem zou doen. Volgens een rapport lagen er notities, agenda's, documenten, foto's, geluids- en videobanden, video-opnames en harde schijven van verschillende computers in de kamer.

Een rechercheur die destijds betrokken was bij het onderzoek, geeft een uitgebreide toelichting aan Radar Online: "De documenten die door de politie zijn gevonden, schilderen Michael Jackson af als een donker en angstaanjagend persoon. Hij was een manipulatief, op seks en drugs belust roofdier, die bloederige, ranzige en seksueel expliciete foto's van geofferde dieren en perverse volwassenen gebruikte om kinderen naar zijn hand te zetten. Hij had daarnaast afschuwelijke naaktfoto's van volwassenen en gemartelde kinderen."

Walgelijk

Een andere bron, die de stukken goed kent, zegt: "Ik heb een zieke foto gezien van een kind, met naast zich een bloedende, waarschijnlijk doodgeslagen gans. (...) Er zaten ook foto's en video's bij met pornografisch materiaal van sadomasochistische seks en foto's van bondage en transseksuelen."

De anonieme bron voegt er verder aan toe: "Michael Jackson had een perverse honger naar seks en de walgelijke foto's laten een sadistische kant van hem zien, die niemand echt kende."

Ondanks een grote hoeveelheid aan bewijsmateriaal werd de popzanger in 2005 officieel vrijgespoken van alle verdenkingen. Jackson had naar aanleiding van alle beschuldigen een celstraf van 20 jaar kunnen krijgen. Kort voor zijn dood zou de superster bijna 200 miljoen dollar zwijggeld hebben betaald aan meerdere jongens die beweerden als kind door Jackson te zijn betast.

De zanger overleed op 25 juni 2009 op 50-jarige leeftijd door een overdosis van het narcosemiddel propofol. Jackson liet zich dit middel toedienen door zijn privéarts Conrad Murray, die later zou worden veroordeeld wegens betrokkenheid bij de dood van de zanger.

Hier ziet u het document