Erfgename van Prince willen inhoud weten van de kluis.

25-05-2016 14:39

Voor meer dan een maand rees de vraag wat er allemaal gaat gebeuren met de niet uitgebrachte muziek, waarvan wordt gezegd dat er meer dan 50 nooit uitgebreachte muziek video's, liedjes, live jam sessie-opnames en tientallen albums die gehuisveest was in de woning van Prince
De jurische strijd door de zijn levende familieleden ontstond over wie de rechtmatige erfgenaam van deze schat aan ontroerend goed zou zijn.
Volle zus Tyka Nelson staat in de voorhoede van de strijd.
Nu, volgens TMZ, kunnen twee mensen ook zijn, dat zijn de half broer van Prince, Duane Nelson Sr., die heeft een dochter Brianna en kleindochter Victoria en hebben onlangs een documenten ingediend om ook de erfgenamen te zijn van zijn fortuin.
Zij raporteren dat Brianna en Victoria de wens hebben om Prince Paisley park om te zetten in een museum zoals Elvis Graceland heeft.
Ze willen ook weten wat de inhoud van de kluis zou zijn en hebben de steun van een aantal broers en zussen van de zanger.
Echter is Tyka daar niet over eens over de ideeen en zegt de enige erfgename te zijn omdat ze een volle zus is van Prince en het verzoekschrift ligt al bij de rechter om haar het grootste deel te geven over zijn landhuis.
Dus het zou nog wel even kunnen duren voordat we echt weten hoe het wettelijk in elkaar zit ook al zouden de fans ook graag willen weten wat er in die kluis is achter gelaten.