George McCrae en Big Black & Beautiful maken Toppers feest compleet

30-04-2016 15:24

Op 13, 14 en 15 mei gaat de Amsterdam ArenA voor het twaalfde jaar op rij weer compleet los tijdens Toppers in Concert 2016. De Amerikaanse discozanger George McCrae en de formatie Big Black & Beautiful maken de line up van de 'Royal Night of Disco Edition' compleet. Met de wereldwijde nummer 1-hit 'Rock Your Baby' scoorde George McCrae één van de allergrootste discohits ooit, terwijl de dames van Big Black & Beautiful al jaren met hun Disco & Soul shows bewijzen van absolute klasse te zijn.

Eerder kondigden de Toppers al aan dat Rick Astley, Robin S, Dolly Dots, 2 Brothers On The 4TH Floor, Glennis Grace, Ad Visser & Penney de Jager het Meezingfeest van het Jaar mee komen vieren.

Alleen de allergrootste discoknallers vormen de rode draad, maar zoals we bij Toppers in Concert mogen verwachten, worden ook de andere genres niet vergeten! De dresscode is GLITTER GOLD WITH A COLORFUL TOUCH OF DISCO. Bezoek 'The Best Disco In Town' en ga mee terug naar de fantastische jaren '70 en '80! De tijd van 'Saturday Night Fever', verlichte dansvloeren, spiegelbollen, plateauzolen en energieke, steengoede dansmuziek.

Met een aaneenschakeling van de allergrootste nationale en internationale meezingers gaan Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Rene Froger en diverse speciale gasten zorgen voor het meest 'Over de Top' discofeest van het jaar!