Janet Jackson (49) zwanger van eerste kind

05-05-2016 10:34

Janet Jackson heeft haar familie en vrienden flink verrast met het nieuws dat zij op 49-jarige leeftijd eindelijk haar eerste kindje verwacht, samen met echtgenoot Wissam Al Mana.
" Janet is gezond en zij en Wissam kijken er enorm naar uit om ouders te worden", bevestigt een bron aan RadarOnline. De zangeres annuleerde onlangs haar Unbreakable wereldtour wegens haar gezondheid.
De tour werd al eerder even stil gelegd. Toen onderging Janet een operatie om een tumor in haar keel te laten verwijderen. Toch waren er al verdenkingen dat het stel bezig was met gezinsuitbreiding nadat ze bekendmaakte de tour tijdelijk af te breken en later weer te hervatten.
"Ik moet op doktersadvies rust houden", was alles wat de zus van wijlen Michael Jackson toen losliet. Een bron liet weten dat ze zich door haar gezondheidsproblemen zeer bewust is geworden van haar leeftijd. "Ze nadert de vijftig en op dit moment in haar leven is alles wat ze wil moeder worden."
Hoewel de familie nog geen officiële mededelingen heeft gedaan over het heuglijke nieuws, hintte de zangeres al op het verrassende nieuws via Twitter door GIF-jes te delen met de tekst 'je krijgt het nog wel door' en de hashtag #DammnBaby.