'Janet Jackson liet twee kinderen adopteren'

23-05-2016 10:59

Janet Jackson (50) zou zwanger zijn van haar eerste kind, maar volgens haar ex-man is ze al twee keer eerder moeder geworden...

James DeBarge, ex-popster en van 1984 tot 1985 getrouwd met de zangeres, en zijn moeder beweren tegen tabloid National Enquirer dat ze twee keer zwanger van hem raakte en beide kinderen liet adopteren.

Volgens James raakte Janet - zonder dat hij het wist - zwanger van hem nadat hun huwelijk op de klippen was gelopen, en liet ze het kind, een meisje, adopteren. Pas recentelijk leerde hij dat hij vader was van een dochter. De dochter, inmiddels in de dertig, belde hem onlangs op met de mededeling dat ze een dochter van hem en Janet was.

'Janet doodsbang'

Maar, volgens James' moeder Etterlene DeBarge was zij niet hun enige kind. Zij vertelt op haar beurt aan de tabloid dat "Janet niet alleen hun dochter, maar ook hun zoon heeft laten adopteren"...  Hun zoon werd volgens Etterlene in 1984 geadopteerd door een familie in Noorwegen. Hij is nu 32 jaar. Etterlane zegt wel te begrijpen waarom ze de twee kinderen heeft afgestaan en daar nooit iets over gezegd heeft. "Haar familie zette haar altijd onder druk en ze was doodsbang."

Janet stelde onlangs haar Unbreakable Tour uit omdat ze een gezin wilde stichten met haar man Wissam Al Mana. Naar verluidt is ze inmiddels dus zwanger. Na het afzeggen van de tour liet haar management weten dat ze de tour in 2017 zou hervatten, maar of er dan ook een nieuwe datum komt voor het concert in Amsterdam blijft onduidelijk.