Jermaine Jackson haalt uit naar Trump

20-02-2016 17:38

Jermaine Jackson is woest op Donald Trump, die beweerde dat wijlen Michael Jackson zijn zelfvertrouwen verloren ging als gevolg van heel slechte plastische chirurgie.

De Amerikaanse presidentskandidaat was bevriend met de King of Pop, maar daar is weinig van te merken vindt Michaels broer Jermaine Jackson. "'Vrienden' brengen geen eerbetoon aan Michael door theorieën te verkondigen over Michaels gebrek aan zelfvertrouwen", aldus Jermaine op Twitter. "Die idioot van een Trump moet inbinden."

De beroemde broer legt vervolgens uit wat Michael wel parten speelde. "Michaels zelfvertrouwen werd beïnvloed door de druk, onrechtvaardigheid en het sarcasme van buitenaf. Het maakt jou niet cool als je Michaels naam gaat noemen en het levert je geen stemmen op. Zeker niet als je bij namedropping foutieve gegevens gebruikt."

Trump sprak over Michael Jackson tegenover CNN-presentator Anderson Cooper. ''Slechts weinig mensen kenden Michael Jackson. Maar hij was ongelooflijk getalenteerd. Hij verloor zijn zelfvertrouwen door, eerlijk gezegd, slechte plastische chirurgie", zei de Republikeinse presidentskandidaat.