Laatste nieuws omtrend het overlijden van Prince Deel 6

07-05-2016 18:10

Bloedmonster Prince voor beheerders erfenis

De advocaten die belast zijn met de nalatenschap van Prince, krijgen bloedmonsters om vermeende familiebanden te kunnen staven. Ze hebben hiervoor toestemming gekregen van een rechtbank.
Met het bloed, dat wordt geleverd door de lijkschouwer, kan DNA-onderzoek worden gedaan in het geval er zich mensen melden die claimen familie te zijn van de zanger en aanspraak maken op een deel van zijn erfenis, meldt Reuters.
Voorzover bekend heeft Prince geen kinderen. Er heeft zich wel al een vrouw gemeld die beweert zijn halfzus te zijn. Darcell Johnston zegt dezelfde moeder te hebben als de op 21 april overleden zanger en wil een deel van de erfenis.
Omdat het erop lijkt dat Prince geen testament had, wordt zijn nalatenschap waarschijnlijk verdeeld onder zijn zus en vijf halfbroers en -zussen. Nu heeft Johnston papieren ingediend bij de rechtbank waarmee zij aangeeft ook recht te hebben op een deel.

"Nog steeds geen uitvaart Prince gehouden"

De familie van Prince heeft verklaard dat er nog helemaal geen herdenkingsdienst voor de overleden zanger heeft plaatsgevonden.
Prince overleed op 21 april en hoewel het lichaam van de zanger kort na zijn dood aan de nabestaanden werd afgestaan, bevestigt zijn familie dat er nog steeds wordt gezocht naar een laatste rustplaats voor het popicoon.
People meldt dat de familie in een verklaring zegt: "We willen iedereen graag laten weten dat er, ondanks wat in de media wordt beweerd, geen herdenking, begrafenis of eerbetoon voor Prince is georganiseerd of toegestaan door de familie of afgevaardigden van Paisley Park."
De nabestaanden hebben geen details over de herdenking bekendgemaakt, omdat ze er zeker van willen zijn dat de legendarische popster het best mogelijke afscheid krijgt dat mogelijk is.
"De familie is bezig om in de nabije toekomst een officiële en publiekelijke herdenkingsdienst te organiseren. We waarderen het geduld van zijn fans en we hebben ontzettend veel troost gehaald uit jullie liefde, steun en condoleances. We kijken er naar uit om met de rest van de wereld het leven van onze Prince te vieren."