Neven Michael Jackson klagen website aan

28-07-2016 09:36

De leden van voormalig boyband 3T klagen Radar Online aan. De website plaatste een artikel waarin werd geïnsinueerd dat hun oom Michael Jackson de drie mannen seksueel heeft misbruikt. Taj, TJ en Taryll Jackson eisen 100 miljoen dollar (90 miljoen euro) van de site.

In het stuk werd beweerd dat Michael kinderen heeft misbruikt en dat ook zijn neven daarbij betrokken waren. De drie, die 17, 20 en 22 waren toen ze doorbraken met 3T, werden volgens Radar door hun oom omgekocht met dure spullen als auto's om ze het zwijgen op te leggen. The Wrap citeert uit de aanklacht van Taj, TJ en Taryll "Radars statement is niet waar en laster. De aanklagers zijn inderdaad Michael Jacksons neven, maar geen van hen is ooit seksueel misbruikt door Michael Jackson of had enige vorm van seksueel contact met hem".

In de rechtbankpapieren maakt de familie Jackson ook bezwaar tegen een zinsnede in het artikel, waarin staat dat de in 2009 overleden King of Pop sexy foto's van zijn eigen neefjes in ondergoed gebruikte ten tijde van 3T, om zo jonge jongens op te winden.