Tribute voor Prince in Los Angeles

08-05-2016 09:58

Op 6 mei was de binnenstad van Los Angeles paars geschilderd om het einde te vieren van de muzieklegende Prince bij het stadhuis waren sterren als Stevie Wonder, Eric Benet, Aloe Blacc, Faith Evans, BJ The Chicago Kid en Deitrick Haddon Prince de laatste eer gaven.
Eric Benet zong, Wanna Be Your Lover en Raspberry Beret samen met Haddon. Eric zei, er is veel liefde voor hem en Prince zit te kijken op de top van het gebouw, we kunnen hem niet zien maar ik denk dat hij zegt, ik voel jullie wel.
Blacc veranderde de tekst van zijn lied The Man naar He Is The Man, naar de verwijing naar Prince en zong ook nog de versie van Diamonds and Pearls.
Stevie Wonder zong een verpletterende versie van Purple Rain met de rest van de artiesten aan het einde van een drie uur durende tribute.
De organisatoren van het evenement was raadslid Marqueece Harris-Dawson en deed het uit liefde voor de stad en Prince.
Prince heeft de vleugels gevonden in The City of Angels zei hij tegen de menigde. En na afloop van het concert werden witte duiven vrijgelaten tijdens het nummer When Doves Cry.
Het was een emotionele avond en ieder herdenkte Prince op zijn eigen manier. Het was een getalenteerde, mooi en bijzonder mens en hij raakte een heleboel mensen.